Fen-Edebiyat Fakültesi

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

İDARİ YAPI

Bölüm Başkanı: Prof. Dr. Muhammet YELTEN

Bölüm Başkan Yardımcısı: Doç. Dr. Songül AYDIN YAĞCIOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ÖZKAN

KURULLAR

Bölüm Kurulu

Amacı: Bölüm ile bölüme bağlı anabilim dallının eğitim-öğretim uygulama ve araştırma faaliyetlerinin, programlarının, araç, gereç ve fiziksel imkânlarından en etkin biçimde yararlanmak için gerekli planların ve işbirliği esaslarının hazırlanması hususunda görüş bildirmektir.

Başkanı: Prof. Dr. Muhammet YELTEN

Üyeleri: Prof. Dr. Muhammet Nur Doğan, Doç. Dr. Songül AYDIN YAĞCIOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Ürün ŞEN SÖNMEZ, Dr. Öğr. Üyesi Ali TAŞTEKİN, Dr. Öğr. Üyesi Harun AKÇAM, Dr. Öğr. Üyesi Beyhan Uygun AYTEMİZ, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ÖZKAN

Bölüm Danışma Kurulu

Amacı: Bölümün eğitim – öğretim, araştırma faaliyetleri ve hizmet sunumları öncelikli olmak üzere bölüme çeşitli konularda görüş ve öneri bildirmektir.

Başkanı: Doç. Dr. Songül Aydın YAĞCIOĞLU

Üyeleri: Dr. Öğr. Üyesi Beyhan Uygun AYTEMİZ, Dr. Öğr. Üyesi Ürün ŞEN SÖNMEZ