Fen-Edebiyat Fakültesi

Türk Dili ve Edebiyatı

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Kalite Komisyonu

Amacı: Bölümün kalite hedeflerini hazırlamak, Üniversitenin hedefleri doğrultusunda, bölümdeki akademik ve idari hizmetlerin değerlendirilmesi, kalitenin geliştirilmesi ve akreditasyon sürecinde gerçekleştirilecek faaliyetlerin yürütülmesini sağlamak.

Başkanı: Doç. Dr. Songül Aydın YAĞCIOĞLU

Üyeleri: Dr. Öğr. Üyesi Ürün ŞEN SÖNMEZ, Dr. Öğr. Üyesi Ali TAŞTEKİN, Dr. Öğr. Üyesi Harun AKÇAM

Müfredat Komisyonu

Amacı: Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ders planının, derslerin kredi ve AKTS değerlerinin gözden geçirilerek FEDEK ölçütlerine göre güncellenmesi amaçlanmaktadır.

Başkanı: Doç. Dr. Songül Aydın YAĞCIOĞLU

Üyeleri: Dr. Öğr. Üyesi Ali TAŞTEKİN, Dr. Öğr. Üyesi Ürün ŞEN SÖNMEZ, Dr. Öğr. Üyesi Harun AKÇAM

Mezun Komisyonu

Amacı: Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün dış paydaşları ve mezunları ile iletişimini sağlamaktır.

Başkanı: Dr. Öğr. Üyesi Bahanur GARAN GÖKŞEN

Üyeleri: Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ÖZKAN, Öğr. Gör. Derya DATLI

Muafiyet ve İntibak Komisyonu

Amacı: Bölüme, farklı Üniversitelerin Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden yatay geçiş ile gelen öğrencilerin aldığı dersleri kontrol etmek ve alacağı dersleri belirlemektir.

Üyeleri: Dr. Öğr. Üyesi Ali TAŞTEKİN, Dr. Öğr. Üyesi Bahanur GARAN GÖKŞEN

FEDEK Akreditasyon Çalışmaları Komisyonu

Amacı: Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün tüm öğretim elemanlarının yer aldığı bu komisyonda FEDEK kapsamında yapılması gerekenler planlanarak gerekli belgelerin hazırlanması amaçlanmaktadır.

Başkanı: Prof. Dr. Muhammet YELTEN

Üyeleri: Prof. Dr. Muhammet Nur DOĞAN, Doç. Dr. Songül AYDIN YAĞCIOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Ali TAŞTEKİN, Dr. Öğr. Üyesi Bahanur GARAN GÖKŞEN, Dr.Öğr. Üyesi Tuğba ÖZKAN, Dr. Öğr. Üyesi Ürün ŞEN SÖNMEZ, Dr. Öğr. Üyesi Harun AKÇAM, Dr. Öğr. Üyesi Beyhan UYGUN AYTEMİZ, Öğr. Gör. Funda TÜRKMEN, Arş. Gör Merve KÖSE, Arş. Gör. Nebi COŞKUN

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları