Bölümün Başarıları

İşletme (İngilizce)

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Deneyimli ve güçlü eğitim kadrosu ile hem meslek hayatlarında hem de özel yaşamlarında başarı ve mutluluğu getirecek donanıma sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlayan İşletme Bölümü kendini sürekli geliştirme hedefini benimsemiş gençleri iş ve bilim dünyasına kazandırmayı amaç edinmiştir. İngilizce dilinde eğitim veren bölümümüz uluslararası şirketlerde çalışmak isteyen öğrencilerimize dil altyapısı kazandırmaktadır.

Bölümümüz, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından akredite olmuştur. Üniversiteler arasında İşletme bölümü standartlarını ve gereklerini Temmuz 2023 tarihinden itibaren sağladığı belgesini alan bölümümüz, öğrencilere tüm öğrenme gereklerini sağlayacağını ve eğitim kalitesinin standardını göstermektedir.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları