Bölümün Başarıları

Beslenme ve Diyetetik

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Arel Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü uzman akademik kadrosu, Ulusal Çekirdek Eğitim Programı’na uygun ve güncel müfredatı, laboratuvar altyapısı, staj olanakları, proje ve araştırma yapma imkanları, ve seminer, kongre, teknik gezi vb. dönem içerisinde düzenlenen çeşitli etkinlikler ile öğrencilerin bölümden donanımlı ve yetkin olarak mezun olmalarına olanak sağlamaktadır.

Öğrencilerimize beslenme alanında güçlü temeller sağlayarak, toplumun daha sağlıklı bir geleceğe doğru ilerlemesine katkıda bulunuyoruz. Erasmus ve benzeri faaliyetler ile öğrencilerimizin yut dışı deneyimlerini artırıyoruz. Bölümümüz, öğrencilere stajlar ve uygulamalı dersler ile deneyim kazandırmaktadır. Bu sayede mezunlarımız mezuniyet sonrası iş dünyasına hazır ve deneyimli bir şekilde katılırlar.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü, hem kişisel gelişiminiz hem de toplumsal sağlığın iyileştirilmesi konusunda önemli bir rol oynamaktadır. Siz de sağlıklı yaşam biçimlerini teşvik etmek ve toplumun sağlığını korumak ve geliştirmek için bu heyecan verici bölümde yer alabilirsiniz. Bizimle birlikte sağlık dolu bir geleceği inşa edin!

Bölüm Hakkında