İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Akademik Danışmanlık

İşletme (Türkçe)

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İşletme (TR) Bölüm Başkanlığı tarafından öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyeti süreçlerini desteklemesi amacıyla akademik danışmanlar belirlenmektedir. Akademik danışmanların öğrencilerin akademik gelişimini takip etmesi ve kariyer planlamasına destek olması sağlanmaktadır. Programın 1.sınıfa kayıtlı öğrenciler için danışmanı Doç. Dr. Esra AYDIN GÖKTEPE, 2. sınıfa kayıtlı öğrenciler için danışmanı Doç. Dr. Seçil GÜRÜN KARATEPE, 3.sınıfa kayıtlı öğrenciler için danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ülkü ÖZBAY, 4. sınıfa kayıtlı öğrenciler için danışmanı Öğr. Gör. Dr. Ayşegül GÜLHAN’ dir.

Doç. Dr. Esra AYDIN GÖKTEPE’ nun öğrencilerle görüşebileceği ofis saati Salı 13.00-15.00 olarak belirlenmiştir.

Doç. Dr. Seçil GÜRÜN KARATEPE’nin öğrencilerle görüşebileceği ofis saati Çarşamba 13:00-15:00 olarak belirlenmiştir.

Dr. Öğr. Üyesi Ülkü ÖZBAY’ın öğrencilerle görüşebileceği ofis saati Çarşamba 09.00-11.00 olarak belirlenmiştir.

Öğr. Gör. Dr. Ayşegül GÜLHAN’nin öğrencilerle görüşebileceği ofis saati Çarşamba 10.00-12.00 olarak belirlenmiştir.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları