Alt Birimlerimiz

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Öğrenci Villaları ve Konukevleri İşletme Hizmetleri Koordinatörlüğü; Öğrenci ve Konukevlerinin Kanun, yönetmelik, genelge ve talimatlara uygun olarak yönetilmesini, öğrenci ve misafirlerin başvurularının kabul edilerek bunlarla ilgili kayıtların tutulmasını ve belgelerin saklanmasını, yemek, sağlık, ulaşım, temizlik ve güvenlikle ilgili çalışmaları organize ederek yürütür.

ogrencievleri@arel.edu.tr

0549 870 19 09

Sağlık Hizmetleri Koordinatörlüğü; Personel ve öğrenciye sağlık hizmetlerinin sunulmasını, birinci basamak sağlık hizmetlerinin verilmesini sağlar. Üniversite geneli, Kantin, yemekhane, barınma ve spor merkezi gibi alanların hijyeni, bakımı ve temizliği konusunda gerekli kontrolleri yapar ve tavsiyelerde bulunurÇalışanların sağlık gözetimini yaparak, genel sağlık konularında eğitim verir ve bu eğitimlerin devamlılığını sağlar.

Kemal Gözükara yerleşkesi: 0850 850 27 35 -1086

Sefaköy yerleşkesi :                0850 850 27 35 -2112

Cevizlibağ yerleşkesi :            0850 850 27 35 -4112

Spor Hizmetleri koordinatörlüğü; Kurum içi ve dışı spor faaliyetlerini organize eder, Spor takımlarının müsabaka takvimlerini, antrenman programlarını planlar, Spor takımlarına alınacak olan burslu sporcuların takibi, spor takımları antrenörlerinin çalışmasını, koordinasyonunu ve  Spor Merkezinin belirlenen kurallar çerçevesinde işletilmesini sağlar.

Kemal Gözükara yerleşkesi 0850 850 2735-1032