Konaklama Hizmetleri İle İlgili Sık Sorulan Sorular

İDARİ BİRİMLER

ÖĞRENCİ EVLERİ SIK SORULANLAR

1. FİYATLARINIZ NEDİR?

ogrencievleri@arel.edu.tr adresinden ya da +90 549 870 19 09 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

2. YEMEK HİZMETİNİZ VAR MI?

Evet, Arel Öğrenci Evlerinde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği hizmetimiz vardır. Ücretlerimize akşam yemeği dâhil, kahvaltı ve öğle yemeği dâhil değildir.

3. YURDA GİRİŞ ÇIKIŞ SAATİ VAR MI?

Son çıkış saatimiz 23.45 ve son giriş saatimiz 00.30’dur.

4. AİLEMİZ YA DA ARKADAŞLARIMIZ MİSAFİR OLARAK KONAKLAYABİLİR Mİ?

Maalesef ziyaretçi konaklaması kabul edilmemektedir ancak 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaretçilerinizi kafemizde ağırlayabilirsiniz.

5. ODAMIZI KENDİMİZ SEÇEBİLİYOR MUYUZ?

Evet, müsaitlik doğrultusunda tercih ettiğiniz oda tipine göre villa ve oda seçebilirsiniz.

6. SÖZLEŞMEMİZİ İPTAL ETTİĞİMİZDE KESİNTİ OLUYOR MU?

• Öğrenci Evleri Yönergesi’nde belirtildiği üzere;
  • Konaklama başlangıcınızdan itibaren 1. ay içinde ayrıldığınız takdirde konaklama ödemenizin ¾’ü ve herhangi bir hasar kesintiniz olmamanız durumunda depozitonuz iade edilir.
  • Konaklama başlangıcından itibaren 2. ay içinde ayrıldığınız takdirde konaklama ödemenizin yarısı ve herhangi bir hasar kesintiniz olmaması durumunda depozitonuz iade edilir.
  • Konaklama başlangıcından itibaren 3. ay ve sonrasında ayrıldığınız takdirde sadece depozitonuz iade edilir.