“Örme Giysi Tasarımı Kuyumculuk, Öğrenciler ve Hocalar” Sergisi Açıldı

31.03.2022

“Örme Giysi Tasarımı Kuyumculuk, Öğrenciler ve Hocalar” Sergisi Açıldı

İstanbul Arel Üniversitesi Kemal GÖZÜKARA Yerleşkesinde Güzel Sanatlar Fakültesi’nin hazırlamış olduğu “Örme Giysi Tasarımı Kuyumculuk Batik” isimli serginin açılışı yapıldı.

Sergi açılışı, Doç. Dr. Ceyhun Berkol, Öğr. Gör. Ayfer İnci, Öğr. Gör. Gül Bolulu, Öğr. Gör. Hüsnü Erhan Şanal, Öğr. Gör. Arzu Süzmen ve Dr. Öğr. Üyesi Evrim Demir Öztürk’ün katılımıyla gerçekleşti.

Moda tasarımın bütün derslerini içeren batik, örme, aksesuar tasarımı (şapka ayakkabı çanta), giysi tasarımı, mücevher ve takı tasarımı, başlıkları altında açılan sergiye, Vakko, Eyüpoğlu Tekstil, Filteks Şirketleri katılım sağladı.

Gelenek olarak devam ettiği üzere 3 öğrenciye daha iş istihdamı sağlandı. Ayrıca Vakko ile patchwork, takı tasarımı, örme tasarımı, şapka tasarımı ve sanatsal dokuma konularında iş birliği yapma kararı alındı. Şirket, kendi bünyesinde yapacağı toplantıdan sonra üniversitemizi ziyaret edip iş birliğinin nasıl ilerleyeceği konusunda tarafımızı bilgilendireceklerdir.