Meslek Yüksekokulu

Program Ölçütleri

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU
  • Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon alanında yer alan temel kavramları genel hatlarıyla tanımlayabilir.
  • Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon alanındaki her türlü süreçleri, aşamalarına uygun olarak sıralayabilir.
  • Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon alanının yatay ilişkide bulunduğu diğer alanlar ile bağlantısını açıklayabilir.
  • Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon alanında, istenen bir görsel ürünü, temel tasarım ilkelerinden yararlanarak, özgün ve estetik özelliklerde tasarlaryabilir.
  • Alanda gerekli paket programları, tasarımın amaçlarına uygun şekilde seçerek kullanabilir.
  • Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon ile ilgili istenen bir ürünü, tasarım sonrası süreçlerine hakim olarak, kullanılacağı mecraya uygun şekilde tamamlayabilir.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları