Altyapı İşletimi ve Yönetimi Müdürlüğü

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER
  • Üniversitemiz altyapısını oluşturan sistem ve network cihazlarının kurulumu, işletilmesi ve cihazların hizmet sürekliliğinin sağlamak.

• Tüm sunucuların kurulumu ve bakımının yapılması yanı sıra tüm sunucu ve veri yedeklerini almak ve yönetmek.

• Sistem ve bilgi güvenliğinin sağlanması için politikalar oluşturmak ve bu politikaları hayata geçirmek ve uygulamak.

• Felaket Yönetimi politika ve planlarını oluşturmak ve bunların uygulanmasına destek sağlamak için gerekli tüm görevleri yerine getirmek.

• Tüm Sunucu ve ürünlerin lisans, bakım ve destek sözleşmelerinin takibini ve yönetimini yapmak.

• Tüm bilgisayar, sistem ve network ile ilgili destek, eğitim ve kullanıcı istekleri bakımından 2. Seviye destek noktası oluşturmak.