Meslek Yüksekokulu

Grafik Tasarımı Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU

Değerli Grafik Tasarım Programı Öğrencileri;

Öncelikle hepinize yeni akademik yılımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Grafik tasarımı, yaratıcılık ve görsel iletişim alanında büyük potansiyellere sahip bir meslektir. Bu program seçerek, görsel iletişimdeki gücünüzü ve yeteneklerinizi geliştireceksiniz.Amacımız, size en iyi eğitimi sunmak ve başarılı bir grafik tasarımcı olmanız için gereken temel beceri ve bilgileri kazandırmaktır. Bunun için uzman bölüm öğretim kadromuzla birlikte uygulamalı dersler, atölye çalışmaları ve sektör buluşmaları düzenleyerek eğitim sürecinizi destekleyeceğiz. Bölümümüze yeni katılan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor ve sizlere üniversite hayatınız boyunca bölümümüzde edineceğiniz deneyim ve bilgiyle harika bir deneyim yaşamanızı diliyorum. Mezun olan öğrencilerimize ise başarılarının devamını dilerim.

Dr.Öğr. Üyesi Deniz DORA

Komisyonlarda görevli olan hocalarımız;

Bölüm Başkanı: Dr. Öğr. Üyesi Deniz DORA

Program Sorumlusu: Öğr. Gör. Gamze ŞENTÜRK Üye: Öğr. Gör. H.Hande ULUSOY Üye: Öğr. Gör. Suna ÖZYURT

Dış Paydaşlar; Başakşehir Living Lab,Mimaki Eurasia,İmak Ofset,Massimo Medya.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları