Meslek Yüksekokulu

İnşaat Teknolojisi Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU

Bölüm Hakkında:

Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programının eğitim amacı, İnşaat sektöründe mal/hizmet üreten, İnşaat firmalarında, Mimari bürolarda, Şantiyede uygulama yapan firmalarda, Beton santrallerinde, Yalıtım firmalarında, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarında proje üretip uygulama yapabilen bilgi ve beceriye sahip teknik eleman yetiştirmektir.

Bölüm Başkanı Mesajı:

Değerli İnşaat Teknolojisi Programı aday öğrencileri sizleri bu sayfada görmekte büyük bir memnuniyet duymaktayım. İnşaat sektörü sadece üst yapıdan ibaret olmamakla birlikte pek çok dalı mevcuttur. Bunlar ulaştırma, hidrolik, geoteknik, yapı ve yapı işletmesidir. Sektörümüzde ulusal ve uluslararası düzeyde yetişmiş personel ihtiyacı oldukça fazladır. Bu nedenle sektörde pek çok iş imkanı bulunmaktadır. Programımız mezunu öğrencilerimiz de yukarıda belirtmiş olduğum pek çok farklı dalda yetkin bireyler olarak çalışmaktadır. Sizleri de bölümümüze katılmaya davet ediyorum ve başarılar diliyorum.

Bölüm Yönetimi:

Bölüm Başkanı:

Öğr. Gör. Hayrullah Gün KADIOĞLU

Komisyonlar:

Muafiyet ve İntibak Komisyonu

Amacı:

Başka üniversitelerden bölümümüze yatay geçişle, afla gelen veya lisans seyisinde bir program bitirip bölümümüzde tekrar eğitime başlayan öğrencilerin muafiyet ve intibaklarının yapılmasını amaçlar.

Başkanı:

Öğr. Gör. H. Gün KADIOĞLU