Meslek Yüksekokulu

MESLEK YÜKSEKOKULU

BÖLÜM BAŞKANI MESAJI;

Değerli Moda Tasarım Programı Öğrencileri;

Öncelikle hepinize yeni akademik yılımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Moda dünyası sürekli değişen, yeniliklere açık bir sektördür ve bu nedenle sizin gibi yetenekli ve vizyon sahibi öğrencilere büyük ihtiyaç duyulmaktadır. Önümüzdeki dönemde, sizleri moda tasarımının her yönüyle tanıştırarak, kreatif yeteneklerinizi geliştirmenizi ve sektörde iyi yerlere gelmeniz için gerekli olan donanıma sahip olmanızı sağlayacağız.
Amacımız, size en iyi eğitimi sunmak ve başarılı bir moda tasarımcı olmanız için gereken temel beceri ve bilgileri kazandırmaktır. Bunun için uzman bölüm öğretim kadromuzla birlikte uygulamalı dersler, atölye çalışmaları ve sektör buluşmaları düzenleyerek eğitim sürecinizi destekleyeceğiz.
Bölümümüze yeni katılan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor ve sizlere üniversite hayatınız boyunca bölümümüzde edineceğiniz deneyim ve bilgiyle harika bir deneyim yaşamanızı diliyorum. Mezun olan öğrencilerimize ise başarılarının devamını dilerim.

Dr. Öğr. Üyesi Deniz DORA

Komisyonlarda görevli hocalarımız;

Bölüm Başkanı: Dr. Öğr. Üyesi Deniz DORA
Program Sorumlusu: Öğr. Gör. Ruşen İNAN
Üye: Öğr. Gör. Nesrin ONUR
Üye: Öğr. Gör. Nidanur ÇİÇEK
Dış Paydaşlar: İmens Örme, Kardem Tekstil, YKK.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları