Meslek Yüksekokulu

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğretim Görevlisi Seval BÜLBÜL GÖKÇEK

1. Uzunhisarcıklı,E., Erkekoglu,H., Bulbul,S. Hope of proton and hadron therapy in cancer treatment, Biyomed 2013, Aydın, Türkiye, 12 Kasım 2013, ss.82-85
  2. Gökbay, İ. Z., & Gökcek, S. B. (2022). Endoktrin Hastalıklarının Erken Teşhisinde Klinik Karar Destek Sistemleri Etkisi, Mühendislikte Güncel Yaklaşımlar, (117-131) Gece Kitaplığı, Ankara.

Öğretim Görevlisi Tuğçe GEDİK

1. EVCİN, M., GEDİK, T., KAYA KARAASLAN, M., & ÖZKAN, N. (n.d.). ENDİREKT DÜZ PANEL DİJİTAL RÖNTGEN SİSTEMLERİNDE KALİTE KONTROL VE PERFORMANS TESTLERİ . Presented at the III. ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK FEN BİLİMLERİ VE MİMARLIK SEMPOZYUMU .
  2. GEDİK, T., GÜRAY, R. T., KAYA KARAASLAN, M., & EVCİN, M. (n.d.). DİJİTAL RADYOGRAFİNİN FARKLI KLİNİK UYGULAMALARINDA GÖRÜNTÜ KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ İÇİN FANTOM ÇALIŞMASI . Presented at the III. ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK FEN BİLİMLERİ VE MİMARLIK SEMPOZYUMU

Öğretim Görevlisi Didem AVCI KARAKURT

1. AVCI KARAKURT, D., GÜRAY, R. T., & ÖZKAN, N. (2018). INVESTIGATION OF CROSS SECTIONS FOR THE INTERACTION OF HIGH ENERGY PROTON BEAM WITH HEAVY NUCLEI IN ACCELERATOR DRIVEN SYSTEMS . Presented at the Turkish Physical Society 34th International Physics Congress, MUĞLA-BODRUM.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları