fbpx
Meslek YüksekOkulu

Program Hakkında

Aşçılık Programı

AKADEMİK

MESLEK YÜKSEKOKULU

Aşçılık Programı 2009 yılında kurulmuştur. İki yıllık program süresince adaylara yeme içme ile ilgili en temel bilgilerin verilmesi amaçlanmaktadır. Teorik derslerimizle birlikte, Türk Mutfağı ve Dünya Mutfağı, Unlu Mamuller ve İleri Pastacılık gibi uygulamalı derslerimizle öğrencilerimizi uluslararası alanda çalışabilecek düzeyde yetiştirmekteyiz. Hızla gelişen gastronomi sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli ara elaman yetiştirmekle birlikte eğitim süresince sektörel işbirliklerimiz, markalı derslerimiz, düzenlediğimiz workshop ve söyleşilerle öğrencilerimizi sektörün önde gelen isimleri ile bir araya getirerek meslek hayatları boyunca öğrencilerimizi desteklemekteyiz. Öğr.Gör.Vildan ÖZHAN

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları



İstanbul Arel Üniversitesi

Duyurular, Haberler, Etkinlikler

Arel Duyurular


 

 

Arel Etkinlikler


 

 

Basında Arel


 

 

Arel Haberler