Aşçılık Programı 2009 yılında kurulmuştur. İki yıllık program süresince adaylara yeme içme ile ilgili en temel bilgilerin verilmesi amaçlanmaktadır. Teorik derslerimizle birlikte, Türk Mutfağı ve Dünya Mutfağı, Unlu Mamuller ve İleri Pastacılık gibi uygulamalı derslerimizle öğrencilerimizi uluslararası alanda çalışabilecek düzeyde yetiştirmekteyiz. Hızla gelişen gastronomi sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli ara elaman yetiştirmekle birlikte eğitim süresince sektörel işbirliklerimiz, markalı derslerimiz, düzenlediğimiz workshop ve söyleşilerle öğrencilerimizi sektörün önde gelen isimleri ile bir araya getirerek meslek hayatları boyunca öğrencilerimizi desteklemekteyiz. Öğr.Gör.Vildan ÖZHAN
WhatsApp Sohbet