fbpx
Meslek YüksekOkulu

Amaç ve Hedefler

Aşçılık Programı

AKADEMİK

MESLEK YÜKSEKOKULU

Aşçılık programının temel amacı yiyecek ve içecek üretimi hakkındaki gerekli bilgi ve beceriye sahip, gıda sektörü başta olmak üzere yemek üretimi yapılan işletmelerde istihdam edilecek elemanlar yetiştirmektir. Bununla birlikte program öğrencilerinin yiyecek-içecek temalı uluslararası ve/veya ulusal yarışmalarda rekabet edecek yetkinliğe ulaştırılması amaçlanmaktadır.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları



İstanbul Arel Üniversitesi

Duyurular, Haberler, Etkinlikler

Arel Duyurular


 

 

Arel Etkinlikler


 

 

Basında Arel


 

 

Arel Haberler