Meslek Yüksekokulu

Program Hakkında

Dış Ticaret Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU

Sevgili Dış Ticaret Bölümü Öğrencileri, Hepinizi bu sayfada görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Dış Ticaret Bölümü olarak, modern teknolojinin hızla geliştiği ve dünyayı değiştiren inovasyonlara katkı sağladığımız heyecan verici bir dönemdeyiz. Bölümümüz, ithalat-ihracat, pazarlama, gümrük konularında sağlam bir akademik altyapıya sahiptir. Amacımız, sizleri bu alanda başarılı kariyerler için hazırlamak ve becerilerinizi geliştirmenizi sağlamaktır. Donanımlı öğretim kadromuz, teorik bilgilerinizi pekiştirmeniz ve pratik deneyim kazanmanız için sizi destekleyecektir. Ayrıca, sektör liderleriyle işbirliği yapma imkanları ve staj programlarıyla, gerçek dünyadaki uygulamaları yakından deneyimleyebilirsiniz. Bölümümüzdeki etkinlikler, seminerler ve teknik geziler ile sizleri desteklemek istiyoruz. Bu etkinlikler, sektör trendlerini takip etmenize ve akademik bilgilerinizi güncellemeye yardımcı olacak. Sizleri, eğitim sürecindeki her adımda motive etmek ve yönlendirmek için buradayız. Herhangi bir sorunuz veya danışmanlığa ihtiyacınız olduğunda, kapımız her zaman sizin için açıktır.

Saygılarımla

Dr. Öğretim Üyesi Laçin AKYIL