Öğrenci Kulubü

Sinema ve Televizyon

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Arel Sinema Kulübü sinema tutkunlarına, film yapımına ilgi duyan tüm öğrencilerimize açık bir kulüptür. Amacımız, sinemanın büyülü dünyasını keşfetmek, film yapımını öğrenmek ve sinema ilgili konularda bilgi ve deneyim paylaşmak için bir araya gelmektir.

Sinema Kulübü Etkinlikleri ve Faaliyetleri

• Sinema Kulübü’nde yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenir. Bu etkinlikler arasında;
  • Film Gösterimleri: Haftalık veya aylık bazda çeşitli türlerdeki filmleri izlemek için bir araya geliriz. Herkesin sevdiği türlerdeki filmleri keşfetmesi için geniş bir yelpaze sunuyoruz.
  • Film İncelemeleri: Filmleri izledikten sonra tartışma ve inceleme toplantıları düzenleriz. Üyelerimize filmleri daha derinlemesine anlamaları ve eleştirmeleri için fırsat sunarız.
  • Workshoplar ve Eğitimler: Film yapımı ile ilgilenen üyelerimize temel becerileri kazandırmak için çeşitli workshoplar ve eğitimler düzenleriz.
  • Film Festival Katılımları: Yerel ve ulusal film festivallerine katılarak kısa filmler veya projeler sunma fırsatları sunarız.

Arel Sinema Kulübü

Bölüm Hakkında