İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Bölümün Başarıları

Finans ve Bankacılık

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
  • Doç. Dr. Aylin ERDOĞDU, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği(STAR) program değerleme takım başkanı ve değerlendiricisi olmuştur.
  • Doç. Dr. Aylin ERDOĞDU 2.Örgütlerin Yönetimi Kongresi’nde “En İyi Bildiri Ödülünü” almıştır.
  • Doç. Dr. Aylin ERDOĞDU 2.Örgütlerin Yönetimi Kongresi’nde “Finansal Yönetimde Meta-Sezgisel Algoritma Uygulamalarına Bir Bakış” konulu bildiriyi sunmuştur.
  • Arş. Gör. Mustafa Akif ASLAN 2.Örgütlerin Yönetimi Kongresi’nde “ Bankaların Stratejik Yönetiminde Kredi Risk Ölçümlemesinin Önemi” konulu bildiriyi sunmuştur.
  • Arş. Gör. Selin KORKMAZ 2.Örgütlerin Yönetimi Kongresi’nde “Bitcoin, Ethereum, Ripple Kripto Para Birimlerinin Muhasebeleştirilmesi Ve Şirketlerin Finansal Yönetim Stratejilerine Yansımaları” konulu bildiriyi sunmuştur.
  • Doç.Dr. Aylin ERDOĞDU’nun destekleriyle 4 öğrenci “International Student Conference on Business, Education, Economics, Accounting and Management” konferansında bildiri sunmuşlardır.
  • Arş. Gör. Mustafa Akif ASLAN 21.06.2023 tarihinde Ekonomi ve Finans doktora programında, doktora yeterliliği başarıyla geçmiştir.
  • Doç. Dr. Aylin ERDOĞDU Erasmus anlaşmaları kapsamında University of Lomza ile protokol imzalamıştır.
  • Arş. Gör. Selin KORKMAZ Erasmus anlaşmaları kapsamında University of Žilina ile protokol imzalamıştır
  • Doç.Dr.Aylin ERDOĞDU Jurnal Bisnis, Manajemen, Keuangan (Journal of Business, Management and Finance) dergisi editörü olmuştur.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları