Çift Ana Dal / Yan Dal

İşletme (Türkçe)

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İstanbul Arel Üniversitesi, öğrencileri için ilgi duydukları ikinci bir programdan ön lisans veya lisans diploması ile başarı belgesi almalarına yönelik olarak çift ana dal ve yan dal programlarına başvuru ve katılma hakkı sağlamaktadır.

Çift ana dal ve yan dal uygulamaları yönetmelik ve yönergelerle güvence altına alınmıştır. Çift Ana dal öğrenci kabulüne ilişkin esaslar “İstanbul Arel Üniversitesi Çift Ana dal ve Yan dal Eğitim ve Öğretim Programları Yönergesinde düzenlenmektedir. Öğrencinin gereken şartları sağlaması durumunda, Çap veya Yan dal yapmak istediği bölüme kaydı yapılmaktadır. İşletme (TR) lisans programının Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Endüstri Mühendisliği, Uluslararası İlişkiler, Sağlık Yönetimi, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Bankacılık ve Finans, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümleri ile protokolü bulunmaktadır. İşletme (TR) lisans programının Halkla İlişkiler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Muhasebe ve Finans Yönetimi bölümü ile yan dal uygulaması bulunmaktadır.

Çap-Yandal Uygulamalarına ilişkin esaslar “İstanbul Arel Üniversitesi Çift Anadal ve Yandal Eğitim ve Öğretim Programları Yönergesi”nde bulunmaktadır.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları